Hoppa till sidans innehåll

Besöka O-ringen Borås

13 JUL 2015 18:31

Nu har vi klarat av Hallands 3-dagars och O-ringen Borås närmar sig och vi har fått lite frågor om att man vill besöka någon av tävlingsdagarna.
På hemsidan oringen.se finns det mycket och bra information Bl.a. under Tävling...
  • Uppdaterad: 13 JUL 2015 18:35

Nu har vi klarat av Hallands 3-dagars och O-ringen Borås närmar sig och vi har fått lite frågor om att man vill besöka någon av tävlingsdagarna.

På hemsidan oringen.se finns det mycket och bra information Bl.a. under Tävling sedan För publik, besökare och/alt.  O-ringen för nybörjare

Om ni vill besöka Oringen och oss från klubben som bor där, har vi kollat på lite alternativ.

Vi bor på område E i O-ringen staden och har campingplatserna E205 –E217 i princip längst ner till höger på området Märkt E se områdeskarta på oringens hemsida. Varje kväll omkring 19,00, om vädret tillåter, dukar vi långbord ute och fikar, kollar dagens banor etc.

Man starta alltid klubbvis ca inom 1½timme, så kolla med klubbens starttider att vi är på tävlingsarenan om du tänker åka dit, vår lottning i år är att vi startar tidigt 1:a dagen och sedan senare och senare varje dag tom etapp 4:a, 5:e är jaktstart.

Efter att ha tittat på våra starttider verkar det som om, ”OM VÄDRET TILLÅTER”, Vi ska rekommendera onsdagen/etapp 3 för ett besök, först på tävlingsarenan ”Kransmossen” och sedan på OK Vivill’s camping. Klubben har starttid i princip mellan kl 11,00 och 12,00 denna dag. Då får vi tid till att ex. grilla och fixa långbord och ha lite trevligt på eftermiddagen/kvällen

Detta är bara ett förslag för att samordna en gemensam klubbträff här på Oringen i Borås med så många som möjligt, om vädret inte är med oss eller en annan dag passar dig bättre är det helt OK, vi är ju där hela veckan.

 

Lars / Lena

Skribent: Lars Runesson

Postadress:
OK Vivill - Orientering
Ingmarie Badh, Kvarnaryd 10
33391 Smålandsstenar

Besöksadress:
Vikabo 1
33391 Smålandsstenar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info