Hoppa till sidans innehåll

Vårläger

26 FEB 2022 18:32
Häng med till Halmstad 18-20 mars
  • Uppdaterad: 26 FEB 2022 18:32

Äntligen kör vi igång säsongen på riktigt. Först Hallandspremiären och helgen efter vårläger med klubben. Det blir en natträning från boendet på fredag kväll, två teknikpass på lördagen och tävling på söndagen. Svårighetsgrad från vit/gul till violett/blå nivå. 

Logi: Vi har bokat boendet på “ön” (Skedala) med totalt 32 sängplatser. Medtag sängkläder.

Resa: Vi åker gemensamt i egna bilar. Avresa 17:15 ombytta för träning. 

Mat: gemensamt kvällsfika efter natträning fredag kväll. Gemensam frukost lördag och söndag, samt lunch lördag. På lördag kväll går vi ut och äter på Verona i Halmstad.

Anmälan: senast 4/3 till This is a mailto link, ange ev allergi. Och glöm inte anmäla er till söndagens tävling Laxträffen i Eventor (hör av er om ni saknar inloggning eller behöver hjälp med att anmäla, för er som inte har egen SI-pinne går det bra att låna av klubben).

Utrustning: laddad pannlampa (meddela om du ev behöver låna så försöker vi lösa det). OL-skor, kompass, Sport-Ident, kläder efter väder, ombyte och ett glatt humör.

Kostnad: gemensam mat ordnas av klubben till självkostnadspris. Lördagskvällen betalar var och en för sig själv. Klubben betalar kartor samt övernattning för barn och ungdom, vuxna betalar halva boendekostnaden.

Varmt välkomna att hänga med, hör av er om ni har några frågor

Mikael Hansson, 070-2718940

Charlotte Josefsson, 070-8510296

Skribent: Charlotte Josefsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Vivill - Orientering
Ingmarie Badh, Kvarnaryd 10
33391 Smålandsstenar

Besöksadress:
Vikabo 1
33391 Smålandsstenar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info