Föreningen

OK Vivill är en förening som välkomnar alla, oavsett om du vill idrotta själv, vara ledare, förälder, hjälpa till ideellt eller stötta föreningen. OK Vivill är en viktig aktör för samhället och som kommunen och dess invånare kan känna stolthet över. Verksamheten, med varierande träningsformer, är lättillgänglig och erbjuder gemenskap och utveckling genom hela livet. Vi fokuserar på att inkludera de unga då grunden i vår verksamhet är en bred och stabil barn- och ungdomsverksamhet. Vi vill få våra medlemmar att må bra, utvecklas och vara en del av vår sociala gemenskap och bidra till att idrottsintresset finns med hela livet. Vi vill att verksamheten ska ge glädje och positiva upplevelser i alla sammanhang eftersom vi tror att det ger störst idrottslig framgång och välmående.

Våra värderingar baseras på:

• att vi erbjuder engagerade ledare med framåtanda
  • att vara en seriös förening där intressenter känner förtroende för oss
  • att vi visar respekt och är ödmjuka mot varandra
  • att vi är goda förebilder i alla lägen
  • att vi är en förening som man vill förknippas med
  • att vi vill dela med oss av den glädje vi känner för idrotten
  • att vi värnar om naturen och värnar om allemansrätten

Orientering

Vi arrangerar varje år nybörjar- och fortsättningskurser för barn, ungdomar och vuxna. Alla är välkomna från ca 6 år och uppåt.

Under tävlingssäsong springer vi de lokala träningsorienteringar som arrangeras av orienteringsklubbarna i Nissadalszonen. Vi deltar även i de tävlingar som arrangeras i Småland, Halland och Västergötland samt ett par stafetter dit klubben åker med eget lag. Ungdomarna tävlar även i Nissadals Ungdomscup.

MTB

Vi har sedan 2018 mycket fina MTB-spår som utgår från vår klubbstuga vid elljusspåret. På torsdagar har vi gemensamma träningar för dig som gillar MTB.

Skidor

Vi sköter om elljusspåret och så snart snön lagt sig ansvarar vår spårkommitté för underhåll av skidspår. Vi har flera medlemmar som årligen deltar i skidtävlingar som Vasaloppet.

Motion

Hitta Ut blev en succe 2014 och har sedan 2019 fortsatt i formen Vivill Ut, en uppskattad foto-orientering. Detta är ett sätt för var och en att komma ut i naturen och samtidigt testa på orientering.

Varje tisdag har vi klubbträningar som börjar kl.18:30. En gemensam löp- och konditionsträning som passar alla. Klubbstugan är öppen och efter välbehövlig dusch och bastu serveras kvällsfika till självkostnadspris.

Vår fina klubbstuga som ligger vid elljusspåret går bra att hyra.

Välkommen att vara med i vår gemenskap!

Uppdaterad: 07 FEB 2017 13:20

Postadress: